1 Aralık 2010 Çarşamba

Futbol Yoneticisi

Şuana kadar bir derbiyi deplasmanda kazandık. Bu çok önemli. Çok fazla sakatlık var. Sebebini bulmak lazım. Bu bizim zamanımızda da oluyordu. Bugüne kadar kimsenin söylemediği birşeyi söyleyeceğim. Teknik direktörün sağlık ekibine tamamen güvenmesi gerekiyor. Bir futbolcu tedavi oluyor ve maça çıkabilmek için yine sağlık kontrolünde bir hafta denenmesi gerekiyor. Bizim zamanımızda alınmış teknolojik cihazlar  var. O cihazlara girip sakat olan bölge kuvvetlendirilmeli. Ona girmeden ver bana bu oyuncu oynatacağım dersen o futbolcudan birşey beklenmez. Burada Schuster'in büyük hatası var. Schuster'in artık sağlık ekibine güvenmesi gerekiyor. Beşiktaş'taki şuan en büyük problem budur.  Eski kafalı diye insanları eleştiriyor ama kendiside çağdaş bilime inanması lazım ve bunun sonucunda sağlık ekibine teslim olması gerekiyor. Dolayısı ile sakatlıkların analizi yapılmalıdır. Yönetimin kesinlikle sakatlıklar konusunda ağırlığını koyması lazım. Yani yönetim, biz çok hoca değiştirdik, Schuster'e karşıda negatif davranırsak ve Schuster'i de gönderirsek herkes neder sıkıntısına girmemeli. Bizler Beşiktaş camiası olarak Yıldırım Demirören'in arkasındayız. Burada önemli olan doğruyu yapmak

Ben Lucescu ve Daum ile çalıştım. Onlar tahtaya yazıp anlatıyorlar ve bizlerde birşey öğreniyorduk. Ben teknik taktiğini bilmem. Yalnız geçmiş dönemden bir takım sorunlar yaşadığını basından öğrendik. Biraz karakter itibari ile geçimsiz bir arkadaş olduğu belli. Hiçte öyle göstermiyor ama performansı onu gösteriyor.

VE EN CAN ALICI KISIM

 Fatih Tekke tartışmasız çok iyi bir forvettir. O boy ile attığı kafa golleri kendini özelleştiriyor. Alındıysa oynatılmalıydı. Burada yönetiminde zaafı var. Oynatması yönünde baskı yapmalı Schuster'e. 

Besiktas eski yoneticisi Husnu GURELI BJK1903 e konusmus

konusma derbiyle baslamisin nerelere gelmis.Keske hic konusmasaymista onu hep 100 yilin efsane ekonmist yoneticisi olarak hatirlasaydik.

Galatasaray'a geldiğimiz günden beri 40 tane haciz işlemini kaldırdık. 1996 ile 2006 arasında Fifa'daki tüm itilaflı işlere tam 36 milyon dolar para ödedik. Şu anda futbolcular haricinde tüm çalışanlara paraları ödenmiştir.

GS BASKANI ADNAN POLAT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder