4 Mart 2011 Cuma

Hot Prospect for the Future

Dun Aksam Belediye'ye karsi oynalinan kupa macinin 2inci ayaginda sanirim Toshack'dan sonra ilk kez boyle bi kadroyla sahadaydi. Ozkaynak tan gelen 2 oyuncu Onur Bayramoglu ve Atinc ilk 11 basladilar Onur'un sakatlanmasi sonunda yillardir bekledigimiz isim Mami sahaya girdi ve ikinci yari oyuna sirasiyla Dogukan Ve Furkan girdi.


Acikcasi bu isimlerden en hazir gorunen iki tanesi Dogukan ve furkan di. Furkan stoper de oynamasina ragmen orta saha da denendi gerektiginde sert ve istekli oyunuyla ve onun de cok sey ogrenebilecegi futbolcular varken 1-2 seneye kadar orta sahayi tamamen Ozkaynak' a teslim etmemek icin hic bir sebep kalmadigin gosterdi . Necip -Mami -Furkan eminim her besiktasliyi heycanlandirir. Dogukan ise adeta Iso'ya ayik ol burdayim tek hatan da formayi kaparim dedi. Munchten sonra bakip da orta kesen bir sol kanat oyuncusu hatirlamiorum ben Besiktas'ta.

Maminin ise kafasi cok rahat ve en onemlisi topsuz oyun da da var dun cok zaman Furkan'in ikinci yarida yaptigi prese katildi bosa cikip top istedi, ve en onemlisi topun nereye gelebilcegini tahmin edip orda tuzak kurabiliyor sonuc olarak 30 pasin 23 unu olumlu kullanmis ilk macinda. Fizik hala yetersiz minyatur adam gibi. Almeidayla Atinc'in yaninda minnacik kaliyor.

Atinc' a gelince ilk yarida Sivok la beraber iyi oyununu ikinci yarida Orelyo lavugu uzerine yapisik oynayinca sergileyemedi. Kendine guveni onemli topla cikmak istiyor ama ilk hamlelerde gec kaliyor bu onun gibi uzun ve agir bir stoper icin tehlikeli dondurdumu biter.

Yuzyillar sonra ozkaynak izlemek muthis. Yuvarlak masa sovalyeleri gibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder