15 Mayıs 2011 Pazar

Are you watching merseyside


1992 de F.A Premier League kuruldugundan bu yana 19 yilda tam 12 kez ilk sirayi alan Man Utd dun
Balckburn Rovers La EawoodPark'ta 1-1 berabere kalarak 19 uncu sampiyonluguna imza atti ve Liverpool'u geride birakti artik tartismasiz ve net olarak Ingiltere'nin en iy takimi onlar. Premier lig Kuruldugundan bu yana Chelsea ve Arsenal 3 er kez Blackburn rovers'ta Shearer (Shearer hala uc yil ust uste 30 golu gecen tek futbolcu ingilterede) ve Sutton'un muhtesem sezonunda 1 sampiyonluk kazandi. Bunun disinda Liverpool 18 sampiyonlukla Manchester Unitedi takip ediyor.


Muhtesem bir sezon geciren Rooney hernandez'in kazandigi penatiyi gole cevirirek 19 uncu sampiyonlugu getirdi. Macin sonunda danisikli dovus olarak Man Utd Blackburn'un de izin vermesiyle son 7 dakika falan scholes vidic ferdinand bazen de giggs' le kendi kalelerinin 10 metre onunde surekli top cevirdi. topa sahib olma yuzdesi hastalarina duyurulur %100 yapmislardir.

Bu 19 sampyionlugun ksukusuz en buyuk mimari Sir ALex Ferguson 1986 da Man Utd a geldiginden bu yana Man utd la 12 lig, 5 fa cup,4 lig kupasi 9 charity shield 2 sampiyonlar ligi, 1 kupa galipleri kuapsi,1 uefa super kupasi, 1 intercontinental kupa kazanmis. Ama hala 25 yildir ayni sevinc galiba bide ayni sakiz ve mont

Blackburn Rovers v Manchester United - Premier League

Alex Ferguson'la beraber alina 12 sampiyonlugun tamamini yasamis tek futbolcu Ryan Giggs, Scholes ta 10'unu gormus.
Ryan Giggs and Paul Scholes celebrate winning the Premier League title at Blackburn

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder