19 Eylül 2011 Pazartesi

Harika Pazar



Trt'de vardi sanirim boyle bir program. Cocukken Bizimkiler'den once basliyordu eger yanilmiyorsam, son mactan sonra eve gelinir pazar banyosundan once biraz izlenirdi yoksa ogle saati yemek yerkenmi tam olarak hatirlamiyorum. Bu pazar o kadar guzel mac vardi ki sanki plastik kola da sus sisesiyle n yakin okul bahcesine sabah 9 da gidip aksama kadar cilginca mac yapmis gibiydi.

Old Firm'de Ibrox'da Rangers4-2 kazandi. Mac 2-2 giderken Celtic'in direkten donen topu kirilma ani gibi ozetlerden ancak bu anlasiliyor. Ayrica Celtic'in ikinci golunde Rangers kalecisi McGregor italyan kaleci Taibi anarak nefis bir top yumurtlamis. PSV ise kendi evinde Ajax ile 2-2 berabere kaldi.



Utd-Chelsea maci ise her acidan inanilmaz bir macti. Ama bu macta devlesen De Gea ki durum 0-0 ken iki net pozisyonu cikardi ve United in ofsayttan attigi iki golun onune gecen tek bir sey vardi o da JUDAS aka Torres bir gol atmasina ragmen De Gea yi gecip topu disari atinca bole madara olmus Old Trafford kale arkasina iyi olmus beter olsun. Nani baska bir boyuta gecti artik bunun kisilerle alakasi yok tamamen bir sistem Valencia'nin bek Nani'nin acik oldugu bu United Ingiltere ligin rahat alir gibi. Bunun yanisira Bayern Munich deplasmanda Schalke'yi rahat gecti 2-0


ccc Deschamps ccc reyiz daha cok usuyecek gibi Marsilya bu hafta Lyon' a yenilerek ligin dibine demir atti. Bastos bir asist bir gol ile maci caldi. Lopez ve Gomis'in inanilmaz formu devam ediyor.

Ve Cavani yaptigi hat trick le Napoli'yi sirtlamaya devam ediyor. Milan'i fena acittilar. Yuruyedur Cavani Batistuta gibi adamsin.

VE KISA KISA...

City 2- dan mac verip bizim kuponu yedi
Mersin'de Enduka super depar atmis. Nobre ise bu hafta jacirdiklari ile eskilere donu sinyalini vermis.
Antalya'nin Kayseri 'ye attigi gol ders niteliginde Necati veZitouni savunmanin aklini almis.
Danny Murphy hala atiyor

Ve en onemli iki derbide beraberlik. Goztepe'nin kesinlikle daha iyi iynadigi macti KSK ile beraber kalmasi kotu oldu.Galibiyet yakisirdi.

Millwall - West Ham 0-0
Millwall's Liam Trotter takes on Abdoulaye Faye of West Ham United.

Bu kadar mac izledikten sonra insan artik futbola doyar gibi oluyor ama bunlarin hepsi sadece bu gece Inonudeki solen icin ufak bir hazirlikti. Sole artik ilk 15 dakika Ingiliz baskisi kurup maci aldigimiz gunun hayali icin gorulen diger Inception hayalleri. Guti, Ernst, Sivok ve Almeida sakat olmasina ragmen Ismail, Ekrem, Rusti gibi yildizlariniz varsa onlarin eksikligi sadece koca bir sifir. Necip'ten Israil macinin ikinci yarisindaki Scholes dalislarini gormek bile yeterli bu mac icin skorun amk. Sizlere bir sey olmasin.
Muhtemel 11 imiz ise soyle imis karakartal.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder