9 Kasım 2011 Çarşamba

Allahini Sevip Defansa Gelenler!!!

Ordu'da kombine uyanıkları ortaya çıktı !

Milli takima sans dileyip Besiktas'ta olanlara cildirmamak icin rotayi degistirelim. Hemen hemen Ceyregi biten liglerde golleri biraz unutup en iyi defans  yapan takimlara bakalim. Turkiye liginde 10 golle ligin en az gol atan 5 ekibinden biri olsa da sadece 6 gol yemis Orduspor. Kaleciler Saso iyi gibi duruyor ayrica bu ligin tozunu topragini yutan kasap Yalcin in da bunda payi vardir tabii ki de. Dalmat, Culio kadar net katkilari olmasa da Tekke ve Stancu gibi futbolu bilen oyunculari var.
Manuel Neuer
Bundesliga'da Bavyera Aslanlari uzun zamandir bir sezonu boyle domine ederek baslamamislardi hatta gecen yil bu zamanlar gosterdikleri kotu performansla tarihi geriden yaziyorlardi. Ligde ilk 9 hafta hic gol yemediler. Butun maclar dahil edildiginde ise Hannover macinin 22 inci dakikasindaki yedigi gole kadar gol yemediler ki  11 maci gol yemeden bitirmislerdi. Ve bu performansla Oliver Neuer, Kahn' ait olan rekoru 5 dakika ile gecerek 1018 dakikaya cikardi. Onunde Batsuber Ve Boateng oynuyor. Ligde su ana kadar sadece 4 gol yiyip 32 tane sallamislar.

Fransa ligin de ise PSG 11 golle ligin en az gol yiyen takimi. Lugano'nun buna pek bi etkisi yok zira en son Lyon macindan sonra surekli yedek . Cunku 5 macta 4  sari kart gordu ve su anda defansin gobegi Sakho ve Siaka'ya emanet

Gecen yil dan Alexis Sanchez in yani sira defans lari icin daha onemli olan Zapata ve Gokhan'i kaybetselerde Udinese bu yilda ucusuna devam ediyor ve Seri A nin liederi su anda Di Natale'nin devam eden muhtesem formu ve Guidolin inanilmaz scoutlarinin yani sira lig de sadece 4 gol yediler. Bu su ana kadar buyuk ligler icindeki en iyi performans

Premier Ligde ise Arsenal'in bir macta 8 Utd 'in 6 Chelsea'nin 5 gol yiyebildigi bir sezonda 8  golle the Magpies en az gol yiyen takim. Collocini cilgini ile bunu basardiklari icin extra alkis bizden.

Catalunya

Her mac yuzde 70 topa sahip olursan kalecin Valdes de olsa 6 golde kaliyorsun iste. Gerci ligde cok tirt be kardesim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder