4 Kasım 2011 Cuma

BESIKTAS ULAN!!!



Dun gece Porto gunlerinden esintiler sundu bize. Harika oynadi ve oynatti macin kaderini degistirecek inanilmaz paslar verdi. Hep boyle devam etmesini diliyoruz ama asil Besiktas asagidaki resimdir.

Bu iki adam Besiktasi cok net bicim de ozetliyorlar. Bizim istedigimiz her mac 5-10 atmak her mac gelip gelmek  yada bir adami klubun onune cikarip 7 sene ona bagli bir futbol oyanamak degil. Bizim istedigimiz, Besiktasli olmak yani, 300 Spartali gibi cilginca 11 hilbert, 11 uzulmez, 11 ernst, 11 egemenle cani dise takip olumune oynamak. Dun sahada tartismasiz 100 uncu yildan sonra en iyi besiktas vardi. Oyunu domine eden istedigi zaman vites degistiren, gol pozisyonlari bulup panik yapmadan pas yapan besiktas. Sima, Q7 ve Almeida'nin ofansif ve defansif oyundaki yerlesimleri, oyun sistemimizi aktif hale getirdi ve cok iyi isledi. Dun gece sunun yerine su olsaydi dedigimiz hic bir futbolcu yok.

Son dakika dakikadi pozisyon 4-3 luk Kadikoy galibiyetinden sonra hayatimda hic bir sey hissetmedigim anlardan biridir. Pozisyon oncesi CEnk'in kurtarisi Schmeichel'in 90 dan aldigi topu hatirlatti bana hernedense.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder