28 Kasım 2011 Pazartesi

Bir Sevdadir Julio Alvarez

Trabzonspor-Beşiktaş
Senol Gunes'in gelisi ile birlikte tartismasiz ligin en iyi futbolunu oynayan daha onemlisi Zokora ve Colman gibi oyunu cok iyi yonlendiren orta saha ikilisine sahip bir takima karsi deplasmanda bu futbolu oynarsiniz. Dinamik, daha onemlisi isiran bir orta saha disiplinli savunma hatti ve konsantrasyon. Besiktas dun bunlarin hepsini harfi harfine uyguladi. Derinde kabullendi ve kaptigi toplarla kontradan gol bulmaya calisti. Savunmalar zaman gecipte yikilmadikca direncleri artar ancak dun gece bu direnc ilk dakikadan itibaren vardi ve daha da artan bu direncle Carlos reyiz klasik degisikligi olmasina ragmen Trabzon'un ipini cekti. Pektemek gol demek.
Trabzonspor-Beşiktaş
Dun Besiktas tam Q7 nin karakterine gore top oynayinca kendisi yildizlasti. Hele su ustteki pozisyon. Q7 bu macta klasik kanat goruntusunden daha cok iceriye kateden bir ikinci forvet gibi oynadi Almeida'nin cevresinde ve her denemesin de Trabzon savunmasini allak bullak etti ki cok net iki karsi karsiya ve uzaktan cektigi sut sonrasinda ekremin cami imamina kasti sutu var. Lig Tv spikerlerinin kafasina taktigi Q7 gol atamiyor sorununu da penaltidan da olsa giderdi. Cunku Q7 Porto da 50 Chelsea de 70 yildizlastigi Inter de 150 gol atmisti.
Ekrem macin sorun adami gibi gorunsede Trabzon hic besiktas'in sagindan gelemedi Hilbert Reyiz le kisitli kapasiteleri fakat cilgin istekleri ile sahada basmadik yer birakmadilar ki gol Reyiz'in supriz sutundan geldi. Takim her gun daha iyiye gidiyor bu takimin en buyuk sorgunu yorgunluk ve sakatliklar olur ki dun Ernst disinda ideal orta sahamiz yoktu.
Bide su Almeida'nin isteksizligi olmasa. Bize makina lazim bitane makina

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder