3 Aralık 2011 Cumartesi

Guzel Galibiyet Guzel Goller



Aslinda 2-0 dan 2-2 ye gelmesi degil su fotograf Besiktas'in en net ozetidir. Her ne kadar Guntekin Onay'in da belirttigi uzere 13 mactir yenilmese de rakip Maccabi Tel-Aviv arada daglar var ama maca bu hata ile basliyorsunuz.

Buna ragmen Besiktas belki de son zamanlarda (Bana gore Bursa macindan sonraki ) en guzel galibiyetlerinden bir tanesini Quaresma'nin attigi muthis golle aldi. Trabzon karsilasmasinda kazanan 11 bozulmamisti. Orta saha da kagit ustunde cok saglam fakat Maccabi'nin 10 kati gucundeki takimlara direnecek bir orta saha vardi. Bu 11 in 2 zayif noktasi var ve bu zayif noktalara ne yazikki Eko ve Iso degil.

Almeide ve Fernandes. Almeida'nin ruhsuzlugunu zaten yazmaktan biktik. Gol kacirmasi problem degil illa ki atar ama bu ruhsuzlugu yalan kosulari acaip acaip sagindaki solundaki insanlara kizmasi ve ofsaytta kalmalari hele bu macta oyle bir pozisyon var ki mesela (Pektemek'i sokmaya bile gerek yok) Quaresma gene yemis iki kisiyi beyfendiyi bekliyor ofsayt tan ciksin diye sonunda atti 10 saniye bekledikten sonra fakat yine ofsayt yine ofsayt yine ofsayt. Fernandes ise her topu yandaslari ile oynama hastasi ilk golde Ernst o kadar guzel gostermese isi olmaz Ernst'le ek olarak cok tehlikeli yerlerde cok sacma seyler deniyor.

Macin en iyi iki ismi ise tartismasiz Hilbert reyiz ve Cenk. Cenk inanilmaz bir kaleci ilk dakika daki pozisyonda bizi oyunda tuttu. Boyu kisa olmasina ragmen uzaktan sutlarda da cok iyi. Bakmayin yedigi goller kendisinin degil bariz sekilde Sivok ve Egmen gibi kendini siper edecegine gotunun donen Iso ve basmakta tereddut eden Fernandes'in sucu.
Hilbert 'i anlatmak ise bizim harcimiz, haddimiz degil formayi kendi aldi kimseye de vermez zaten vermesin. Orta yapamasin o cilginca bindirsin yetmesin geri donsun, ters kademeye girsin, calim yesin , yilmasin bindirsin sut ceksin gol atsin.

Takimda ALMAN varsa ALMAN oynar arkadas.


Son olarak beyfendi hazretleri. Takimdaki yildiz sayisi dustukce oyunu buyuyen adam. Melih Sendil midir nedir, Lig Tv nin spikeri ona da bu iki gol artik yilbasi hediyesi olsun Gun sayiyor du ya.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder