2 Ekim 2010 Cumartesi

( 375 ) Manchester City (4th) v Newcastle United (10th)

Premier Ligde son iki maç gününde galibiyet alan Manchester City, evinde Britanyanın en köklü şehir takımlarından biri olan Newcastle’ı Pazar günü yerel saatle 13:30 da evinde ağırlayacak. Başarılı bir grafik yakalayan City, evindeki zor karşılaşmadan 3 puan alıp, zirve mücadelesine devam etme hesapları yapıyor. David Silva, James Milner ve Nigel de Jong 'un; Juventus maçındaki göz kamaştırıcı formlarından sonra; İtalyan hoca Mancini tarafından ilk 11 de oynatılmaları bekleniyor.  Deneyimli bir kadroya sahip olan Newcastle ise; istikrarsız gidişe dur deme arayışında. Newcastle'ın menajeri Chris Hughton; hafta içinde yerel medyaya yaptığı açıklamalarda; kontra atak futbolu oynayacağına dair ipucular verdi; Newcastle taraftarı ise hafta içindeki antrenmanlara katılarak, formda oyuncaları Ben Arfaya moral aşıladı. Ateşli taraftarı önünde City’nin;  formda gölcüleri ile bu zor maçı kayıpsız atlatacağını düşünüyorum. Gollü geçmesi beklenen bu karşılaşmada üst ve 1 tercih edilebilir. Kadrolar;

Manchester City: Hart, Given, Boateng, Kompany, K Toure, Boyata, Cunningham, Lescott, Silva, De Jong, Y Toure, Barry, Vieira, Milner, Johnson, Tevez, Adebayor, Jo, Santa Cruz.

Newcastle United: Krul, Soderberg, R. Taylor, Perch, Ferguson, Enrique, Coloccini, Williamson, Campbell, Kadar, Smith, Tiote, Barton, Routledge, Gutierrez, Ben Arfa, Vuckic, Tavernier, Donaldson, Nolan, Carroll, Ameobi, Lovenkrands, Ranger, Best.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder