3 Ekim 2010 Pazar

Borussia Dortmund- Bayern Munich



Almanya'nın bu iki büyük takımı arasında 7 Nisan 2001 yılında oynanan 10 sarı kart ve biri ikinci sarı karttan olmak üzere çıkan 3 kırmızı kart Oliver Kahn'ın Chapuisat'a Hayrettin misali attığı uçan tekme, resimdeki sanatçının Möller'e yaptığı bu hareket ve 90 artı 2 de Rosicky nin direk te patlayan freekick i y le futbol tarihinin altın sayfalarında yerini alan Almanya liginin varoluş sebeplerinden biri olan bu dev maç bugün saat 19:30 da.
Girdiği ekonomik krizi alt yapıya verdiği önem FM misali yapılan transferler ve Mainz de başlayan parlak kariyerine Dortmund'ta da aynı şekilde devam ettiren günümüz nodern teknik direktörlerinden Jurgen Kloop lu Dortmund, dünya futbolundaki kurtlar sofrasının VİP si Van Gaal'li Büyücü Möller'li bayern e karşı.
Hafta içi yaptığı basın toplantısında Jurgen Kloop13 ispanyola (hakem ve direkler)'e karşı 10 kişi inanılmaz oynayıp 1-0 mağlup olmalarına rağmen takımın fizik kondisyonunun üst düzeyde olduğunu ve bu maça da durumları netlik kazanmayan Götz ve Owomeyela dışında Sevilla maçının 11 ile çıkmayı hedeflediğini belirtti.
Orta saha da Nurinin en büyük destekçisi olan Grooskreutz'un ise Türkiye ve kazakistan la yapılacak maçlar için aday kadroya çağrılması onun için ekstra motivasyon olacaktır.Kagawa ve barrios inanılmaz formda.
Bayern cephesinde ise kaptanlar Lahm veMVB Alman basınına artık puan kayıplarına tahammülü olmadıklarını ve mutlaka kazanmak zorunda olduklarını deklare ettiler.Başkan Hoeness ise kazanamadıkları taktırde Xmas'a kadar puan farkının açılmasından korktuğunu söyledi.Şıwaynı ve Möller in yanısıra kule Van buyten her an skoru bayern lehine değiştirecek futbolcular.
Dortmund Almanyanın en büyük stadı olan Signal İduna da bayern' e sadece 3 kere kaybetti 5kere kazandı ve 3 kere berabere kaldı.Ancak her ne kadar rRib-Rob dan yoksun olsa da son maçlarını son dakikalarda kazanan bayvera aslanları her zaman tehlike.4-6 gol olsun ve zevkli bir maç izleyelim.Nuri ŞAHİN'de asistleriyle coştursun Dortmundu'u.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder