10 Şubat 2011 Perşembe

Friendly



Dun aksma oynanan hazirlik maclarinda top oynamadan Guney Kore'yle beraber kaldik bu macta kirmizi kart gorerek takimi 10 kisi birakan Emre Belozoglu geceye damgasini vuracakti ki Fransa-Brezilya macinda Benzemaya De jong tekmesi sallayan Hernanes gozlerimizin pasini sildi. Lauren Blanc'in yeni Fransasi ozellikle Lille de harika isler yapan ve Valencia'ya transfer olan adil Rami ve Mexes in oyunuyla pato ya ve robinho ya gecit vermezken yaraticilik acisindan ciddi sorunlari var dun aksam buna yildizi Sochaux da parlayan ve su anda Roma da oynayan Menez attirdigi golde sov yapti resmen.
Rossi earns Italy draw in Germany
Gecenin en zevkli macinda da Mesut sov vardi.Low'un artik oturmus yeni Almanyasi Deneysel Italya'yla oynadi.Mesut Muller' e attigi topta alayinin aklini aldi. Bunun yanisira Metzelder ve Neuer Almanya adina cok onemli kurtarislar ve tackle lar yaptilar Cassano cikana kadar sahanin en iyisiydi ve Rossi'yle beraberligi sagladilar
Court Ronaldo, court !

Ikisi arasindaki ezeli rekabette de Messi gene bir adim one gecti. Yaptigi assit inailmazdi gol Di maria dan geldi 90 dakika sahada kaldi ve penamtiyida endi atti. Buna karsilik olarak 60 dakika sahada kalan ronaldo takiminin en iyisiydi Almeida biraz daha iyi olabilseydi o da attigi golun yanina assistini ekleyebilirdi.

bu video messinin yaptiklari bu ise Cristiano Ronaldonun yaptiklari.(sarkisi da anlamli olmus)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder