13 Şubat 2011 Pazar

Kirmizi 2- Mavi 1

Manchester derbisinde gulen taraf tabiikide cogu zaman oldugu gibi Man Utd(imiz) oldu. Ancak sanildiginin aksina maca iraz daha hizli baslayan taraf David Villa 'yla karsiya karsiya bir pozisyon kaciran Sefiller oldu.


Daha sonra oyunda dengeyi kuran Man Utd, orta saha da Fletcher, Anderson ve Scholes'un muthis oyunuyla orta sahayi ele gecirdi ve mac boyunca ilerleyen dakikalarda Anderson oyundan cikmasina ragmen orta sahayi birakmadilar bunlara Nani'nin ve ozellikle Giggs'in insan ustu oyunu eklenince ManUtd hemen hemen pozisyon vermeden maci kazanmasini bildi. Giggs'in olay pasinda Nani'tabelaya simini yazdirdi.

Hemen ardinda bu taklayi atti. Man City nin Dzekoyla buldugu sans golune ilk golu atan Nani'nin asistinde Faustino Asprilla reis'e tas cikartircasina bir rovesata golu atan Rooney ile cevap geldi. Yuzyilin golu ezeli rakibiniz ancak bu kadar assagilayabilirsiniz. Mac zaten orda bitmisti. o golun uzerine City 20 gol atsa bi seye derman olmazdi.




Macin kisa bi ozetini gectikten sonra Beckham'in ogullariyla tribunde yer almasi ve ogullarindan ikisinin Man Utd beresi takmasi macin ilgin canlarindan birisiydi Utd taraftari Tevez topu her aldiginda yuhalayarak ona deplasmani yasatip tamamen demoralize etmeyi basardilar.Bunun disindaki maci ici hikayelere gelince Giggs ve Scholes' un yaslandikca genclesmeleri ozellikle Giggs'in macin belli bolumlrinde kendisinin yari yasinda ve yaklasik iki kati olan genc Richards' i yer yer maymun ederek hepimize verdigi futbol dersi. Futbol birde boyle oynaniyor. Alex Ferguson 25 seneyi devirdigi klupte hala cocuk gibi sevinebiliyor. Cristiano 'nun gidip Valencia'nin sakatlandigi bir takimda Nani'yi yaratabiliyor. Nerdeyse 1 senedir futbol oynamayan O'shea daha dun mac yapmis gibi oynayabiliyor. Ve son olarak pazu bandini alan Vidic insanmisin ?



(Fotograflar:http://www.whoateallthepies.tv/)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder