28 Ağustos 2011 Pazar

2011 kupon 3



Ilk hafta ki rezillikten sonra gecn hafta ilk tercihimizde Lyon'u tedbirli olarak alt dedigimiz kupon tuttu tabi muhakkak tutmasinin bir sebebi de burda yazmamiza karsin bayii 'ye gidip oynamadigimizdan dolayidir :). Bu hafta yine 3 mac.

386 Schalke-M.Gladbach
Schalke bu sezon Bundesliga'da hocasi Ragnick'in taktisyenligi Metzelder ve Papadopoulos'un defansta verdigi guven, Mainz'dan aldiklari Fuchs ve tehditkar forvet hatti ile sampiyonlugun en buyuk adaylarindan biri ilk hafta Stutgart karsisindaki aldiklari sok yenilgi sonrasi acisini Koln'e 5 Mainz'e 4 atarak cikardilar ki Mainz'e 2-0 geriden geldiler.MochenGladbach ise sezonun surpriz ekiplerinden olmaya aday ilk hafta Bayern' e iyi direnip 1-0 kaybettiler.Stutgartla berabere kalip Wolfsburg'u 4lediler.Zevkli gecmeye aday bu mac once ust1.45 sonra Schalke ile biter1.55


374 Man.Utd-Arsenal
Sagolsun Iddaa nin muhtesem kriterleri sayesinde evinde gorebilecegi en yuksek ganyanlardan birini goruyor Man Utd bugun. Genc kadrosuyla sezona harika basladilar Evans ve Jones'un uyumu harika Cleverly orta sahada yapmasi gerekeni yapiyor ve Wellbeck harika basladi. Bu macta sakatliklar ve Hainleri ile ugrasip cok kan kaybeden ancak Udine'se yi gecip gruplara kalarak moral depolayan Arsenal onunde Man Utd tecrubleri ile daha favori gozukuyor ganyan1.45. Arttirmak isteyenlere 1/1 deneyip1.85 i basabilirler.


436 Sevilla-Malaga
Ispanya da grevin bitmesi serefine bir macta ispanyadan.Sevilla'nin eski gucunde olmadigi gun gibi asikar bunun yani sira piyasanin amina koyan Araplar'in eline gecen Malaga ispanya liginin kalbur ustu orta sahalarindan ki cok da iyidir Cazorla,Jaoquin  yani sira Nistelrooy, Toulalan, gibi bireysel yildizliktan cok takim oyuncularini kadrosuna katip direncli bir 11 kurdu ancak defansta Demichelis varsa her zaman buyuk bir porbleminiz vardir ki ekurisi nin Matijhsen olmasi inanilmaz dusundurucu yine de Malaga'ya verilen 3.30 oran kuponu ucurur. Temkinliler 0-2 de oynayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder