27 Ağustos 2011 Cumartesi

Besiktas Uefa



Cekebilecegimiz en kotu kuralardan birini gerek jeopolitik onem gerek rakiplerin bize her zaman ters gelen oyun sistemi ve fiziksel ustunluguyle cekmis bulunmuktayiz. Rory Delap in en azindan Ingiltere'de ceza sahasina yollayacagi havan toplarinda eger oynarsa harika transferimiz Sidnei'nin Sivok'un gerek Huth ki gecen sezonun Ingiltere'deki en golcu savunma oyuncularindan bir tanesiydi gerek se kule Jones karsisindaki performanslari cok onemli ayni sekilde Almeida'nin bu kadar uzun bir savunmaya ustunluk kurmasi cok zor ancak Istanbul'da akilli bir oyunla Pektemek ve Simao rahatlikla bu takimin ipini cekebilir.Iyimser 4 puan en kotu 1 Puan ortalam 3 puan gozuyle bakabiliriz.

Kiev'in bize gecen sezon attigi 8 golu ve Q7'nin hesabini unutmamamiza ragmen gerek hava sartlari gerekse rakibin fiziksel olarak dayanikli olmasi nedeniyle ve cokca da kontra ataklarinin gol yuzdesinin cok yuksek olmasi nedeni ile grupta en cok zorlanacagimiz rakibimiz yine Dinamo Kiev artik Lucescu Reyiz'in lanetimidir bilinmez ama  Ukrayna ile bu hesabi en azindan Istanbul'da Q7 nin gormesi gerekir.Iyimser 3 Puan Ortalama 1 Olmasi gereken 0
En son olarak en zayif ancak siyasi olarak en zor rakibimiz Israil temsilcisi Maccabi-Tel Aviv. Fazla lak laga gerek yok Normal 6 puan Olmasi gerekn 6 puan ortalama 6 puan.

Son olarak Carvalhal halan daha bizim icin cok onemli bir soru isareti ama uzun zamandan sonra artik oyuna mudahele eden bir teknik direktor var.

Yaptigimiz basit hesaplarla gruptan cikma sansimiz var ama Tel Aviv'i isin disina itersek 3 un icinde 2 ye girmek yeterince zor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder