24 Ağustos 2011 Çarşamba

!!!

Zaten Sansal ve Lig Tv ortaligi dagitti Fener le Besiktas dusecek para kaybedecekler diye Play-Off sistemini dayattilar ve bu seneyi kurtardilar ve bu aciklama  da Turk futbolunu ayaga kaldirmaya calisan yildirim Demiroren'den geldi. Sagolsunlar Mehmet Ali Aydinlari da kendileri sectirmis ve desteklerini esirmgememislerdi. Kurumlar kriz aninda ancak bu kadar rezil yonetilebilirler Yunanistan'da belki de cok buyuk takimlar olmamalarinin da etkisiyle Olympiakos Volos ve Kavala takimlari direk 4.amatore dusurulup bir mucize ye imza atmazlarsa Yunan futbol tarihin den silindiler ki biz de hala kivirmalar devam ediyor. Bu kivirmalarin sonucu olarak Besiktasimizin ve Fenerbahce'nin kume dusurulmesini gectim icerde Azize'sinden Korcan'ina kadar bircok insan var ki her ne kadar bu insanlarin bazilarini davranislarindan dolayi ve yakindan tanimamanin da verdigi onyargi ile sevmesekte bu belirsiz surec te icerde olmalari kendileri aileleri ve sagliklari acisindan son derece uzuntu verici ve ciddi.

UEFA muffettisi ulkemize geldi ve incelemer de bulundu mahkemelerimizin isleyis sistemi ve supheli maclar hakkinda bilgi almis kendileri yani siz bir demiri iki elinizle dogrultamiyorsunuz dercesine ve 25 agustos gunu yani en gec yarin Fenerbahce'nin Sampiyonlar ligi ne katilimi hakkinda kararlarini vericekler. Bu kararin bizim davaya olan etkisini acikcasi cok merak ediyorum ve hemen ardindan gelicek Aydinlar aciklamasini.

Play-Off sistemi ise yeri geldiginde Ligimizin degerini utanmadan Italya, Ispanya , Ingiltere , Almanya gibi ust duzey liglerle bir tutan hadi bunlari da gec yaninda bile gecemiyecegimiz Fransa ligi'nden ustun tutan Sansal ve saz arkadaslarinin gotu kurtarmak icin son icadi. Bu uygulama 20-25 yas araliginda, sokak arasinda futbol oynamis olan her Turk gencin kolaylikla ikinci liglerinde profesyonel olarak top kosturabilecegi Belcika, Hollanda, Iskocya liglerinde uygulanip vazgecilmis cagdisinin da otesinde bir uygulamadir. Basket mi ulan bu. Isin baska bir yonu ise fazladan 12 maci garanti olan futbolculardan bu ise hic bir sekilde isyanin gelmemis olmasidir ve asil uzucu olan durum bu . Hakan icin zaten sorun yok cunku Lig ramazan dan sonra basliyor neden arkadaslari icin birseyler yapsinki zira takimlarda birseyler yapmak istedigi yerli sayisi az.

Besiktas'taki komedi ise devam ediyor. Bizim zaten sike sorusturmasina falan gerek yok bu mali tablo bu baskan bu yapilan yanlis hareketler(artik saymak icin o kadar cok ki) hele bu son yapilan Play-Off a on ayak olma. Biz zaten en iyimser 10 seneye maclari kesin sifresiz izleriz. Ha bi de Milliyet'teki su haber var ki sorma gitsin.

En aci olani da hala Galatasary ve Hakan dan baska bi bok bilmeyen biraz Dia cokca Niang yuzunden Fenerbahceyi taniyan insanlara tam 1 sene guti'yi,Simao'yu hadi onlari gectim Necip ile Mami 'yi ogretip, anlatip  butun bunlarin basiniza gelmesi. Cok aci cok


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder