25 Ağustos 2011 Perşembe

Fiksturu Kest

Statüde son dakika sürprizi
Aglaya zirlaya Play-Off sistemini dayattilar bu kargasa da Fenerbahce'yi de UEFA aradan cikardi. Adam lar daha dun geldi isi halletti gitti, temiz futbol dalgasina ve hemen Ertesi gun fiksturu cek bu fiksturle ancak cocuklar kandirilir. Play-Off sisteminden once ne hikmetse 6,11,15 ve 16 inci haftalar arasi!!!! geleneksel derbi tarihleri 8 inci hafta Besiktas-Fener maciyla basliyor ve hemen ardindan 11,12,14,15 ve 16 inci haftalarda derbiler siralanmis. Cevir bu fiksturu ikinci yariya ekle 8 in uzerine 17 yi derbiler 25,26,27,31,32 ve 33 uncu haftalarda ekle uzerine de Play-Off 'u nabar 40 yapar ccc Kahrolsun boyle lig kahrolsun boyle Lig Tv ccc. Derbilerin tam listesi hemen asagida.
8. Hafta
Beşiktaş - Fenerbahçe
11. Hafta
Beşiktaş - Galatasaray
12. Hafta
Trabzonspor - Beşiktaş
14. Hafta
Galatasaray - Fenerbahçe
15. Hafta
Trabzonspor - Galatasaray
16. Hafta
Fenerbahçe - Trabzonspor
25. Hafta
Fenerbahçe - Beşiktaş
28. Hafta
Galatasaray - Beşiktaş
29. Hafta
Beşiktaş - Trabzonspor
31. Hafta
Fenerbahçe - Galatasaray
32. Hafta
Galatasaray - Trabzonspor
33. Hafta
Trabzonspor - Fenerbahçe






Simdi su "cekilen fikstur"e biraz supheci yaklasalim su anda sampiyon olan Trabzon'un ve onemli transferleriyle sezona iyi girecek gibi gozuken Galatasaray'in hala daha dusme tehlikesi olan Besiktasimizin ve Fenerbahce ile oynayacagi olasi maclar. 8 inci haftadaki Besiktas -Fener dirak iptal zaten, 11 inci hafta Besiktas Galatasaray, Galatasaray'a 3 puan, 12 inci hafta Trabzon- Besiktas, Trabzon'a 3 puan boylece GS veTS 12 inci haftadan dusmesi halinde Besiktasimizdan alacagi puanlari garantilediler aralarindaki olasi bir yaris devam ediyor. 14 uncu hafta GS -Fener cimbom'a 3 puan 16 inci hafta Fener Trabzon, trabzon'a uc puan ve tam bu maclarin arasinda 15 inci haftadaki maci tahmin etmek zor degil deme Galatasaray-Trabzon. 
Fazla mi kurcaladik. Kurcaladik gibi ama insanin aklina geliyor. Ne yazik ki bu ulkenin futboluna tuy dikenler yoneticiler degil bariz Lig Tv dir bide sitelerinden alevli atesli sunumlar yapmislar.Sansal cikar yakinda piyasaya. Lig TV alma, Aldirtma. Bu arada sitelerinden Play-Off sistemini de aciklamislar. Sistem tam rezalet yine herkese Saxo cekmeye calisiyorlar. lig ustune lig mac ustune mac. Ne yazik ki bu Modern Kolelik sistemidir ozellikle yuksek ucretler kazanamayan futbolcular icin. Futbolcularin bir sendika kurup artik bu sistemi toplu olarak protesto etmeleri sart. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder