13 Ocak 2012 Cuma

Benjamin Corgnet

Hikaye'nin baslangici acisindan kariyeri Muller'e benzemiyor degil. Amatorde takilirken birden profesyonel oluyor. Muller'den farki ise Muller'in en azindan Bayern Munich'in amator takiminda oynarken Bayern Munich tarafindan profesyonel yapilmasi.


Aslinda yetenegi genc yasinda Lyon'un akademisyenleri tarafindan kesfediliyor. Ama ailesinin izni cikmadigi icin egitimine devam ediyor sesini çikarmayan uslu cocuk Benjamin bu esnada amator kumede takilip okullarini da bir bir bitiriyor kaderin yine garip bir cilvesi olarak eskli Lyon oyuncusu Anselmini tarafindan Dijon'a tavsiye ediliyor kendisinde ki yetenegi hemen farkeden Cavcav ruhlu Dijon yoneticilerinin ilk teklifini geri ceviriyor cevabi net sezonu burada bitirecegim (amator takiminda). 2010-2011 yilinda Dijon'a imzayi basiyor. Ligue 2'deki ilk yilinda Yilin Takimina secilip 38 macta forma giyiyor ve Dijon'in ligue 1 a yukselmesinde buyuk pay sahibi oluyor. 1 sene once hafta da 2 antreman dan bu seviyeye yukselmek daha oncelikle basli basina olay.
Corgnet est un gars sollicité(EQ)

24 yasindaki ofansif orta sahanin bu harika cikisi bu yil da devam ediyor zira su ana kadar takiminin attigi 20 golden 7 si kendisine ait. Takimi su anda dusme potasinin ustunde tutmaya calisiyor. Icinde bulundugumuz ara transfer doneminde basta Ingiltere ve Fransa ( Blackburn, Newcastle, Liverpool, Lyon) merceginde de olsa bile butun bu transfer tekliflerini geri cevirip sezon sonuna kadar Dijon'da kalip takimin kumede kalmasina yardimci olmaya calisacagini acikladi. Karakter acisindan onemli ayrintilar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder