31 Ocak 2012 Salı

Bir İsmail Klasiği



İsmail Köybaşı klasiği ile başladı maç. Saçma sapan bir yere saçma sapan bir hızda acayip bir pas attı ve dönüşü gol oldu. Bir çok yerde Ekoko ya yüklenmiş gol alakası yok dengesiz yakalanıyorsun. Troisi topa vurmadan zaten vuramadı da ayağını yere çarptı Rüştü beyler kendini çoktaaan bırakmıştı zaten.

Ernst'in yorgunluğu ilk dakikadan belli olurken Fernandes'in oyunu Simao ve Q7 ile oynadığı isteksiz artislik günlerine geri dönmüştü her ne kadar kırmızıdan önce kendine açık bir fauk yapıldıysa da gereksiz olarak çokla top oynadığı bir maçtı. Bir takımın kaptanı 2 ay piyasadan sakatım diye yok oluyorsa geri dönüşü böyle olmamalı maçı tek başına almalı. Maales Q7 nin pek umrunda değil her ne kadar bitik olaslar da 19 da Pektemek 25 de Necip in bulduğu pozisyonlarda Q7 ve Simao'nun parmağı vardı ama sorun diri olmamaları.

Oyuna sonradan giren Holosko beraberliği getircek pozisyonu yarattı ama Edu bitiremedi. Burak Kaplan bu iki futbolcudan da önce düşünülmesi gerekiyor artık çünkü ikisi bir adam etmiyor. Zaten Holosko'nun pozisyon öncesi koşusu tam şans işi. Beşiktaş'ta ne yaptığını bilen adam yok.

Ama bu takım gerçekten çok yorgun en azından hücum da ve orta sahada rotasyon şart.

Kayserispor inanılmaz dirençsiz ve net bir biçimde kötü bir takım dün de hiçbir şey oynamadılar. Ve Beşiktaş  geri dönüş yapabilceği bir maç ı kaçırdı. Kötü mü oldu izlerken moral açısından evet çünkü İso Eko ve Rüştü nun bu takımda ne işi var onların işi var ise Deli İbo, Baki, Amaral neden yollandı. Tanju, İsmail den Toroman Eko dan ne kadar kötü olabilir. Hele Rüştü son iki dakika da yaptıklarına bakın

Sivok, Fernandes reyizler cezalı Mersin Fener Braga Sivas maçları . Allah yardımcımız olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder